Livsstil

Tidig morgon, röven full och bjuden på middag

DSC_1404

 

Shit vilken dag. Vaknade tidigt även i dag och låg i en genomblöt säng. Jag svettas något kopiöst samtidigt som jag fryser. Livet är fantastiskt. Men det är bara bita ihop, försöka ta det lugnt och ändå försöka få klart det sista. Kaffesugen men ingen maskin hemma för att göra kaffe så det blev kaffe hos syrran och Mattias innan jag och syrran körde till lägenheten och började packa bilen med skit som skulle till återvinningcentralen.
Det blev 2 rundor och en runda till mitt tillfälliga boende i västra hamnen. Perfekt.

När jag kom hem blev det av med alla kläder och ner på alla fyra och skura lister och dörrar i sovrummet. Jag började lite smått med städningen i ett rum. Jag hoppas kunna fortsätta lite i morgon efter vi kört blommor till syrran.  Självklart blev det musik och jag sjöng med så högt och falskt jag bara kan. Grannen under mig ska aldrig glömma bort min skönsång som tack för att hans gaphals till unge nästan aldrig är tyst.

Nu har jag badad och fått på mig nya kläder.  Jag sitter på golvet i vårat tomma sovrum och bara är. Gizmo är i knät på mig , jag funderar  på om jag ska ta mig ett glas vin i väntan på att Mattias ska höra av sig, dom bjuder på mat ikväll. Pullad kyckling är dagens middag. Pulled pork var ingen höjdare, så vi får se hur detta smakar. Om inte annat har jag ju både rödvin och rosé, så jag klarar mig allt!

Jag har verkligen haft röven full i dag och nu ser jag fram emot en lugn och skön kväll.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anki Viktorsson 25 april, 2015 at 17:09

  Hej på dig fullt ös medvetslös. Ha det gott med syrran med bihang. Kramizar från dala.☔️

  • Reply tommytott 25 april, 2015 at 17:13

   Tack .. Ja här är det verkligen fullt ösmedvetslös. Jag försöker ignorera värken och att jag har feber på kvällarna för att bli klar någon gång här i lägenheten. Jag längtar ner till er på dala. Både jag och Ronny längtar! Stor kram!

 • Reply Maggan 25 april, 2015 at 17:23

  Det finns ingenstans som det ekar så härligt när man sjunger som just i en tom lägenhet – du har bjudit grannarna på en fantastisk konsert! Du får knacka på och håva in biljettpengarna i efterskott!

  • Reply tommytott 25 april, 2015 at 17:28

   Hahhahaha .. eller hur! Jag ska sno en sådan biljett klippare på skånetrafiken oxå! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.