Livsstil

Tjockis klubben håller helg, en blogg och jag lever

Jag lever och jag kom ju på att jag har en blogg som jag kanske borde uppdatera? Seriöst så har jag fan inte gjort mycket mer än ätit, sovit, jobbat och satt på gubben de senaste dagarna. Dagarna har haft alldeles för få timmar och jag har varit onormalt trött redan kl 18 på kvällarna. Att kliva upp klockan 05.30 4:a dagar i rad, men undantag att jag en dag snoozade 10 gånger och sjömannen var tokig för att jag inte klev upp 😉

DSC_3226

Vi har varit iväg och tankat bilen, för i morgon tar vi med fantastiska Anki och drar en snabbis till Tyskland för att fylla på med sommarens alkoholhaltiga drycker. Det är snart semester så då kommer jag koppla på droppet med rosé ! Och på vägen hem kände tjockis klubben för att fira helg. Det blev varsin calzone och självklart orkade vi bara en halv var, men det passar perfekt, för jag tänkte dra med mig sjömannen på en promenad och förbränna lite kalorier och efter promenad så kan vi ju lägga oss i sängen ikväll och trycka i oss resterande av pizzan.

Annars rullar livet på, jag har en del att berätta och jag har massor med inlägg som ska skrivas, men det ska jag kanske hinna med på resterande av mina lediga dagar. Lördag morgon ska vi upp tidigt och snygga till oss, sjömannen får hänga med mig till Varberg som assistent när jag ska fotografera bröllop.

Nej, nu galer sjömannen om att vi ska få på oss träningskläderna och bege oss iväg till albäckskogen för en härlig promenad.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jessica-Livets Alla Delar 11 juni, 2015 at 15:47

  Man FÅR ta paus från bloggande ibland 🙂 Lät som en rätt trevlig tillvaro du haft så jag hade nog också prioriterat så.. man vet ju inte hur många dagar som blir värda att kalla sommar liksom.
  Du som bloggat ett tag kanske vill titta in och kommentera eller ge fler tips för bloggare? Har några tips i en lista, och du får också gärna stjäla min lista under kategorin Bloggrelaterat och fylla i dina svar, är alltid intressant. Tack på förhand o ha en fortsatt underbar dag!

  • Reply tommytott 17 juni, 2015 at 08:11

   Eller hur. Just nu känns det som om det aldrig kommer bli riktig sommar. :/

 • Reply Mirre 12 juni, 2015 at 10:42

  Ja dagarna bara swischar fram, och ibland tar man sig tid och dammar av bloggen =D

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.