Ett hälsosammare jag

Gymmet, tvätta och tramsiga kamphundar

image

Jag tog mig iväg till gymmet. För vet ni? Det enda enligt mig att överleva med fibro är att faktiskt träna och lyssna på kroppen. Det är 2 ting jag inte varit så bra på, men jag har bestämt mig att det får fan bli en ändring på det. Förra veckan blev det 1 dags träning på 14 dagar p.g.a värken och i dag har jag kört veckans första träningspass, trots en sinnesjuk träningsvärk.

I morgon är det dessutom första Juni och det har gått en månad och jag ska avslöja vad det var jag gjorde den första Maj. Åh jag är fan lite nervös själv då jag redan efter 14 dagar fuskade och kollade lite och blev överlycklig av resultatet och faktiskt chockad. Och nu med 14 dagars konstant liggande i sängen nästan, minimalt med rörelse och ätit lite onyttigt så är jag rädd att det är något helt annat, men vet ni, det tar vi i morgondagens inlägg haha!

En maskin med tvätt är i gång, det regnar i Malmö i dag och nu efter gymmet när det var uppehåll så sprang jag upp och hämtade kamphundarna för att rasta dom lite snabbt. Blött ute och kamphundar. Gizmo trippar verkligen fram, det finns inget så hemskt för honom som att bli blöt om tassarna och magen på promenaden, det ser så jävla roligt ut.

Föresten, har ni några grymma tips på att slippa den illaluktande stanken som blir i proteinshake´s? Jag diskade, fyllde med vatten och diskmedel och lät stå någon dag   .. Men ändå stinker det ruttet i dom? Why? Hur sugen är på ta en proteinshake då? Kräk varning!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.