Fibromyalgi

Värkhelvete, mat och en kväll i soffan

DSC_5876

 

Är det okej att tända ljus, lägga sig i soffan, bara låta tårarna forsa och förhoppningsvis vakna upp till en gladare och piggare Totten ? I dag är en skit dag och jag har fått kämpat med det enda måstet jag valde att prioritera nämligen tvätten! Den är nu fixad, men eftersom den inte försvinner så få det väntas med att vikas och läggas in i garderoberna.

Jag har sådan fruktansvärd värk i benen så att jag mår illa. I dag hjälper inte värktabletterna, tårarna rinner och jag skiter i allt. Jag har tänt lite ljus och lägger mig i soffan med kamphundarna och här tänker jag ligga hela kvällen. De enda måsten jag har ikväll är att ta ännu en kokhet dusch och rasta kamphundarna.  Jag har tvingat i mig mat i dag, mat som i vanliga fall är fantastiskt god men som i dag inte smakade alls. Inte ens de smörstekta kantarellerna eller det hemmagjorda vitlökssmöret.

Det där monstret som bor i min kropp,  “ernst-hugo 90+”  och jag kommer inte alls överens i dag. I dag har han övertaget och jag får helt enkelt ge med mig, vila vila och åter vila och hoppas att det är en bättre dag i morgon och att värmen kommer i gång i lägenheten. Jag hatar verkligen fibromyalgi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maggan 22 september, 2015 at 16:51

  Låter som en jobbig dag, du skulle ha badkar! Det brukar vara skönt att sjunka ner i när man har ont.

 • Reply Sanna 22 september, 2015 at 18:01

  Det är mer än okej att ligga i soffan!

 • Reply Skåningen 22 september, 2015 at 21:05

  Men din stackare………….hoppas morgondagen blir bättre.
  Du får en stor kram av mig,
  hoppas den kan värma lite i alla fall.
  Hälsningar Skåneland

 • Reply Annika 23 september, 2015 at 03:06

  Hoppas du vaknar upp till en bättre dag idag och utan värk /Kram Annika

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.