Livsstil

Vegetarisk sushi, paket och franska manikyr

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag fick min vilja igenom, dock fick jag äta det själv men jag gick bort till syrran, hjälpte sjuklingen med tvätten och sen tvingade jag henne ta en promenad med mig till Sushibaren och tog en 12 bitars vegetarisk lunchlåda to go. Fotograferade dagens outfit och hämtade ut min Fitnessbox som jag fick sms om att jag kunde hämta ut, den och outfitbilderna kommer upp senare i dag!

Hem till syrran, lunchade, snackade skit och drack kaffe och så ville syrran att jag skulle snygga till hennes naglar och franska manikyr stod på schemat. Så kaffe och nya naglar på syrran. Hon lyssnade äntligen på kroppen och stannade hemma från jobbet och vilar nu upp sig för lite ledighet och ett besök med killen till Jämtland. Hon vann flyg tur och retur för 2 så dom tar en lång weekend och hälsar på familj och vänner!

Jag är hemma igen och ska hänga upp tvätt, köra i gång en maskin med tvätt till och städa. Detta med att inte ha 10 dagars ledighet igen är ju lite av en omställning och hemmet måste man ju ta hand om och det orkar jag inte när jag jobbar , så i dag kör jag ett krafttag och snyggar till hemmet och mig själv! 😉 Mig själv mest inför torsdag kväll, för då jävlar ska jag och sjömannen leka akrobater ! Man måste vara snygg när man ska ha nakengymnastik 😉

Middagen blir vegosushi. 12 bitar är alldeles för mycket för en portion, det jag inte orkade äta blir kvällens middag. Just det, jag måste kolla om vi har en liten resväska till som syrran och Matte Hå kan låna nu över deras weekend i bönernas pardis – Östersund!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sofia Werlin: min hälsoresa och nybliven mamma 8 mars, 2016 at 16:01

    Jag hade gärna lunchat sushi med dig!! 😉

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.