Livsstil

Syskonhelg, tankar och nästa steg

Vilken helg.
En bra helg som jag helt enkelt valde att ha en syskon helg och spendera så mycket tid med syrran som jag bara kunde och det har varit välbehövligt och mysigt. Nästan 2 mils promenad i skogen och plockat kantareller, drygt 3.5 -4 liter kantareller och i dag avslutas söndagen med middag och efterrätt hemma hos Lizette och Mattias. Västerbottenost paj med kyckling och så äppelkaka med vaniljsås till efterrätt. LCHF och Glutenfritt men jag glömde ju mina lactrase då det ej var laktosfria produkter i maten. Men hej .. det var svingott!

Att jag valde att ha helgen med syrran är för att jag vet att vi inte kommer ses så mycket de kommande veckorna, vi båda har fullt upp med jobb och annat och att jag faktiskt har känt mig lite nere i helgen.
Jag ställer oehörda krav på mig själv och det i samband med att sakna sjömannen otroligt mycket har gjort att jag varit nere. Jag älskar mitt och sjömannens liv men ibland hatar jag att vi inte har “normala” liv med 8-17 jobb.Att slippa äta ensam, vara i från varandra i 14 dagar. Stundtals hatar jag det, men jag vet att vi båda älskar våra jobb och att saknaden och längtan är bra.

Jag har så mycket jag vill göra. Jag vill lyfta bloggen mer och nå ut till fler, marknadsföra företaget mer så jag får in fler fotograferingar. Jag har idéer om flera plåtningar men har inte riktigt tagit mig i kragen och vågat. Tvivlar på mig själv både gällande mitt skrivande och mitt fotograferande. Varför vet jag inte, för att jag vet att jag kan och är duktig, man ändå så känner jag mig så oerhört osäker och har lite svårt att ta till mig de fina ord jag får.  Jag drömmer om att bli krönikör och jag vet att för att ta mig dit så måste jag våga publicera mer texter från mig, tycka till och ha åsikter.

I morgon är en ny dag, nya utmaningar och jag vet att det kommer kännas bättre. Men nu ska jag ta mig ett glas rosé och faktiskt sätta mig ner och skriva utkast på HBTQ relaterat inlägg. Dessutom så önskar jag lite tips på vad som vill läsas här i bloggen. Det kanske kan ge mig en spark i gumpalallan så jag kommer i gång med mina personliga inlägg med mina åsikter och tankar igen. Jag vet att ni kan och jag vet att jag kan!
DSC_5768 (kopia)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maggan 13 september, 2015 at 20:49

  Du ÄR duktig, och du har höga mål men verkar bli väldigt otålig ibland. Saker måste få ta sin tid ibland. Man växer med uppgiften, så känn dig inte stressad. Och marknadsföringen av bloggen får vi läsare väl hjälpa dig med genom att dela så mycket som möjligt av dina inlägg!
  Ingen dålig svampskörd förresten – och svamp som man plockat själv är alltid den godaste!

  • Reply tommytott 13 september, 2015 at 20:52

   Otålig kan jag vara, men i detta ligger det mer osäkerhet faktiskt, något som jag jobbat mycket på och måste jobba ännu mer på!
   Men som du skriver, man växer med uppgiften!

   Tack för dina alltid härliga och värmande kommentarer och som du skriver, svampen man plockar själv smakar godast!

 • Reply Sanna 13 september, 2015 at 22:12

  Tycker att din blogg är super! Både skämt men också allvar. Tycker du känns ärlig i det du skriver, ibland kan bloggar kännas överdriva och man lägger till så mycket när man vill berätta någon händelse. Det är därför jag läser din blogg för du känns som en fantastisk människa som skriver en bra och underhållande blogg.

  • Reply tommytott 14 september, 2015 at 08:54

   Tusen tack för de värmande orden! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.