Ett hälsosammare jag

Söndag, 4km promenad och utegym

Södang och jag vaknade klockan 05:10 och var klar vaken och kunde verkligen inte somna om, så jag låg kvar i sängen när kamphundarna ändå sov och kollade Facebook, läste nyheterna och vid 06.30 somnade jag om och vaknade strax efter 9. Rastade kamphundarna, utfodra dom och sen på med träningskläderna för en runda i Pildammarna.

dsc_2378 dsc_2391

Det blev promenad på 4:a km och så lite övningar i ett av Pildammsparkens utegym. Helvete vad trött jag är i armarna och benen samt att jag glömde ta med mig något att dricka. Så nu är jag hemma igen, dricker en Nocco tropical ( jag har bara 1 kvar från plattan på min födelsedag ) och så äter jag köttfärsås. Sen lite stretching och en dusch och bara slappa, i dag är jag en trött människa och Gizmo är oxå ovanligt trött i dag!

2:a veckan med 3 träningspass och en hälsosammare mat, inget vin har det blivit och inget godis. Det går förvånansvärt bra faktiskt och jag tror fan jag ska fixa detta med att hålla resten av månaden hälsosam med. Kanske jag ska införa 1 syndar dag i veckan då jag får äta lite gott på lördagen. Och vet ni, magen mår faktiskt bättre av att jag tänker på vad jag äter, minskat på kaffet och inget vin. Alkohol är ju skit för magen och godis är ju inte det nyttigaste haha!  Men jag förstår inte att jag kan bli så galet sugen på godis och chips när jag lägger mig .. Men jag har stått emot.. Heja mig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anna 18 september, 2016 at 11:38

  Imorgon går jag in på sjätte veckan utan något “gott”. Och det går bara man vill!

 • Reply Mirre 18 september, 2016 at 12:51

  Oh skönt att du somnade om sedan då

 • Reply Tina 19 september, 2016 at 10:26

  Ja heja dig! Vad duktig du är! Jag är en riktigt sockerråtta. Smågodis är min största last i livet, ja efter sex då förstås! 🙂 Haha! PUSS

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.