Livsstil

1:a Mars, papper och nytt jobb

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1:a Mars redan och vi går redan in på årets 3:e månad?! Seriöst, vart tar tiden vägen?  Jag fick iallafall  sovmorgon till 9 tiden av kamphundarna i dag och det är pappan oerhört glad för, för det händer fan inte ofta kan jag säga. Dom får mat, komma ut och göra sina behov och sen in för att göra i ordning dagens intag av vitaminer och bra att ha grejer för kroppen och för att mota den man cold jag har dragit på mig.

Maxdos av D-vitamin, Omega3, algtablett, probiotika för min stackars mage och någon mer tablett för magen. En proppud, en latte och en blandning av nyponpulver och juice. Smakar inte hemskt, men nyponpulver löser inte sig och är som klumpar och det är fruktansvärt att försöka få i sig, men jag intalar mig själv att det ska göra bra för förkylningen och min fibromyalgi. För mig är det så att värken blir extrem i kroppen när jag dragit på mig ett virus . Något positivt som jag kan se är att värken i nacken börjar ge med sig, jag får fortfarande använda kragen för att stödja, men det gör inte svinont att vrida på nacken längre, utan nu gör det bara ont!

Gah, jag kastade ett par könsord direkt när jag vaknade och låg i sängen och drog mig och kollade sociala medier. Folk har så mycket åsikter och måste fråga och tycka så mycket. Nu eftersom värken i nacken börjar ge med sig och att jag skrev att läkaren sa att jag kunde bli sjuk när värken i nacken börjar ge med sig, så hör ju inte nackvärken ihop med trafikolyckan jag var med om i torsdag!? Seriöst, jag går inte till akuten en lördag och ber om en krage för att jag tycker det är kul ?! Folk ..

I dag börjar min tjänstledighet och jag börjar på mitt nya jobb. Jag börjar med 2 kvällar, 15-23.30 vilket jag tycker är oerhört skönt just nu, för nu hinner jag fixa med massa papper som ska in till försäkringsbolag, mysa med kamphundarna och jag får inte glömma att traska bort och lämna en av våra nycklar i syrrans brevinkast då hon är snäll och rastar kamphundarna under kvällen då jag jobbar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Hondjuret 1 mars, 2016 at 10:39

  Lycka till med nytt jobb! 🙂
  Och hoppas såklart värken ger med sig fort som fan!

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 1 mars, 2016 at 11:11

  Lycka till med nya jobbet. <3

 • Reply Ray Ban Eyeglasses Sale 22 mars, 2016 at 01:19

  1. Asking for help does not make you incompetent. Precisely the opposite, in fact. Sometimes, there’s no other way to get from point A to point B. Even if there is, getting there alone can take twice as long and make you crazy.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.