Livsstil

Sträckning i ryggen, jobb och håll tummarna

Tisdag och det går i ett. Jag har varit iväg en runda på morgonen med min sträckta rygg, jag sträckte den i går och jag har så jävla ont när jag böjer mig fram och ska få på mig skorna eller ta av dom. Jävla mög, men det ska väl gå över snart oxå!

Kamphundarna har fått 2 promenader och jag har gjort mig en latte och slappnar av innan jobbet, kväll 2 av 3 på jobbet väntar. Dagarna bara springer iväg och jag längtar efter sjömannen!  Som ni ser händer det inte mycket roligt just nu, det är mycket jobb men jag försöker uppdatera en gång om dagen i alla fall så ni vet att jag lever och har hälsan i behåll.

Jag vill dock be er alla att hålla tummarna och knipa lite extra med gumpalallan för mig underdagen!  I need it so bad haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.