Livsstil

Aldrig ensam <3

Aldrig ensam.

Denna söndagen har gått.  Jag har mest bara tagit det lugn, plockat lite här hemma och bara väntat på att syrran skulle sluta jobbet så jag kunde hämta henne och följa med henne till tatueraren. När jag har hämtat hem henne frågar jag henne om placering på texten hon skulle göra och det visar sig att hon skulle ha den på exakt samma ställe som jag ville placera min text på och där i bilen berättar jag för henne att även jag ska tatuera mig i dag , samma text och samma placering som henne.

Väl hos tatueraren så visar hon lite olika textformat och jag och syrran pekar på exakt samma text och vi väljer att köra samma stil och samma placering.

Aldrig ensam, ett ord, ett budskap och en ideell organisation som betydde oerhört mycket för vår älskade mamma. Tanken var att jag skulle gjort denna tatueringen för ett par månader sedan, men jag var inte redo, jag var inte alls redo, men nu är jag det och jag är så oerhört nöjd över placeringen, formatet och att det är nära hjärtat.  Mamma hade älskat detta och det är med tårar trillande från min kind jag skriver detta, men nu finns den där älskade mamma och den är för dig och du är nu med mig alltid.  Älskade älskade mamma, som du fattas mig!

Jag har även hämtat hem de sakerna som är från mammas lägenhet, hundarna har fått mat, jag har postat ett paket med växter för ett byte, jag har utfodrat kamphudarna och fixat matlåda för i morgon kväll och tisdag dag. Jag har tänt ljus och landat i soffan, disken är fixad och nu ska jag bara andas ut .. och kolla i fall jag har någon salva som passar att smörja in tatueringen.   Det var denna ledigheten,  trots att kamphundarna har varit enormt plågsamma , så är dom ju ändå fantastiskt mysiga och jag är så nöjd över att hela helgen har spenderas mer eller mindre hemma i lägenheten och att allt fokus har varit på att ta det lugnt och ta igen tid med hundarna som jag missar när det är jobb och långa dagar.

Nu är det nedräkning tills tisdag, för då jävlar kommer sjömannen äntligen hem igen!  Som vi längtar, både hundarna och hela jag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.