Livsstil

Ny klippt, svensk sommar och lata dagar

Jag tröttnade att ligga i soffan och jag tröttnade på att håret började bli så långt att det gick över öronen så jag tänkte ta mig en promenad till södervärn där min frisör håller till, men när jag kom ut regnade det så jag hämtade bilnycklarna och tog bilen i stället. Jag blir riktigt nöjd med klippningen men stylingen är jag inte riktigt nöjd med och fotot som jag tog är jag inte heller riktigt nöjd med, men det blev inte bättre än så här – jag får helt enkelt stå ut med att i dag är det en – jag ser skitnödigochlivrädd ut.

Så med tanke på att ansiktsuttrycken inte blir bättre än så här så får jag vara glad att det bjuds på äkta svensk sommar även idag, så det blir verkligen inget fotograferande till någon krönika i dag, utan jag ska fortsätta mitt mys i soffan med plåstret Chanel och hennes sura jävla fisar. Herregud vad en så liten hund kan lukta ruttet. Dagarna blir inte bättre än så här ser det ut som, lata dagar i soffan. Tur sjömannen kommer hem och roar oss i morgon.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.