Livsstil

Beslutsångest, bakanadebögar & söndagsvin

Bakande bögar.

Denna söndagen har verkligen gått i ett. Vi har varit i Staffanstorp på dollarstore och handlat massa baktillbehör, en runda på mobila för att handla på både Willys och på ÖoB och sen körde vi hem, jag irriterad som fan för att sjömannen inte kunde ge någon hint om vad han önskade sig utan bara – överraska mig. Ordet överraska mig vill jag numera köra upp i röven på någon haha. Men jag lämnade av sjömannen, hjälpte till och bära upp alla påsar med allt vi handlat och så körde jag iväg till mobilia igen i jakten på födelsedagspresent.

Jag orkade inte ta mig iväg till netonnet, utan kollade utbudet på mobilia och där hittade jag inte direkt det jag sökte, men jag tror han blir nöjd och ja  .. en sak kommer i alla fall jag bli nöjd över haha. Han är värd sin ålder i guld och jag önskar jag kunde köpa så mycket mer , men för att fylla 39:e för 6:e gången så får väl det jag köpte duga och rituals blev nog glad för den nätta summa jag bidrog med haha!

Väl hemma vrålade han högt och skrek – oooh, många paket och jag ångrar mig att inte vlogg kameran var i gång. Hade varit så värt att få med på video. Och resten av eftermiddagen har vi bakat, bakat och åter bakat då vi ska ha öppethus i morgon för dom vänner och familjemedlemmar som vill komma. Det som bakades i dag är:

 • Kanelbullar. En sats glömdes bort i all bakhets så dom fick vara inne 14 min och blev lite mer färgade. Viktigt i dagens samhälle, för annars blir man väl anklagad för att vara rassist 😉
 • Kärleksmums
 • Pølsehorn. Jag döööör så gott.
 • Muffins som ska fyllas och få lite fluff på sig.
 • Misslyckade cake pops då chokladen fuskade ur haha!

Och nu är det bara massa skit i köket som ska tas hand om. Jag sak dammsuga och mitt i allt bakande matades ormarna haha! Jag har tagit mig ett glas vin bara för att jag kan, har semester och är nöjd över dagen. Jag ser fram emot morgondagen och hoppas innerligt att det kommer några och firar min älskade sjömannans dag. Det är han så värd.  Resten av kvällen efter städningen blir nog att påbörja redigera dagens vlogg och vi får se när den kommer upp, kanske kommer den upp redan ikväll eller nu i veckan. Jag har fortsatt semester i veckan!

 

Vi närmar oss föresten 1000 följare på bloggens Facebook sida. När vi spräck 1000 – gilla markeringar spärren så kommer det komma upp en tävling där. Så följer du inte bloggen på Facebook så tycker jag du ska in och gilla Tommytott – på Facebook!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Monica 25 september, 2017 at 12:45

  Har jag missat nåt, har ni skaffat ormar? Hur ser de ut?

  • Reply tommytott 25 september, 2017 at 12:46

   Jag har haft ormar ett tag, till sambons stora förtret. Dock flyttas dom till en lokal utanför Malmö 🙂 De är gröna !

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.