Ett hälsosammare jag

The fitness box, Lunch och mässa på Malmö Live

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går fick jag äntligen hem februari boxen från The Fitness box, och ovanlig ordning levereras det nyheter och grymma produkter. Det ska bli extra spännande att testa proteinpannkakorna från Hälsotreats och drycken från Nude.  Är du sugen på prenumerera på boxen så kostar den 199:- kroner och kommer hem varje månad! Prenumeration fixar du på the fitness box.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens lätta men ack så goda lunch här hemma med sjömannen. Sjömannen rullade köttbullar och så fixade vi ihop en mättande och proteinrik lunch efter att vi har varit och sprungit på Malmö Live  där det var sommarjobbs mässa och ja, om där var folk?! Jag vägrade stå i denna kö som var så jag informerade glatt sjömannen om att du nu är arbetsgivare och ska in på mässan till kollegorna på Fjordline som är där inne!  Vips så var vi inne!

Kul att träffa Mikael, Maja , William och Rikke! Fantastiska människor!

Nu ska jag tala om för sjömannen att vi ska ta med kamphundarna och lägga oss i sängen och vila lite, jag har ju min första natt så det är ju bra om jag kan försöka sova lite innan jag ger mig iväg. .. Sjömannen är inte jätte svår att övertala när det gäller pensionärsvilan på eftermiddagarna 😉

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.