Livsstil

Sista natten, gymmet och matkasse till kräsna bögar

12118655_1031792216866089_5127438043082412744_n

Lördag och sömnen har jag fått. Sjömannen tittade på mig när jag kom hem från jobbet och sa : Det ser ut som du blivit påkörd av en lastbil. Det var exakt så jag kände mig. Jag behövde sova och vaknade strax efter 13.30 när sjömannen kom hem igen.

Vi möte upp syrran på gymmet. Heja oss och bli nu inte helt till er i trosan av fotot ovan. Det blev inget mördapass. Genomgång av de flesta muskelgrupperna och jag tänkte under hela passet att jag helst gnagat av mig armen för det var så tråkigt och hur gött det hade varit att ta ett glas rosé, ligga i soffan och trycka chips och sedan slita av sjömannen kläderna och ha vilt sex. Men jag tränade i alla fall och det är okej att känna så, innan man kommer in i det och får in det i en rutin och som en vardag 😉

Fenomenet matkassar. Är det bra ? Vi är ju ett par kräsna bögar. Vi stoppar ju inte vad som helst i huvudet och jag har kollat runt lite men hittar ingen matkasse för 2 kräsna bögar. Vi har lite krav på kassen, den ska vara glutenfri, laktosfri, fisk och skaldjursfri och bönfri. Helst ingen majs, paprika eller broccoli heller. Finns det ens en sådan kasse? ;)Du kanske är företagare, butik och känner att men fan, vi har ju den där kassen för 2 kräsna bögar. Maila mig. Vi är lite sugna på att testa detta med matkasse då det ska vara så bra.

Nu ska jag självdö lite i soffan, tycka synd om mig själv att jag inte får drick vin ikväll heller. En natt kvar att jobba, i morgon har jag semester och snart ska jag trycka i mig en glammig lördagsmiddag – fredagens tacorester!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sofia Werlin - Min hälsoresa med LCHF 3 oktober, 2015 at 17:22

    Jag har själv testat på Gastrofy. Så kolla deras matkassar.
    https://www.gastrofy.se

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.