Livsstil

Vegetarisk taco, skitigt netto och apoteket

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oh my god, jag har nog fått en ny crawing. Det här med att hitta nya favorit på youtube är ju egentligen inte alls ekonomiskt haha. Jag såg igår kväll på diverse videos på youtube och där gjorde Therese Lindgren en vegetarisk taco sallad och jag kände bara- Hello ge bögen det där , pronto!  Så i dag efter viktigheterna så promenerade jag till syrran och Mattias för promenad bort till netto och handla.

Men seriöst?!  Netto på regementsgatan bör kanske stänga butiken under ett par dagar för att renovera både butiken och personalen?! Man får magsjuke feeling när man kommer in och vill bara kräkas, man hittar inget och personalen har troligen inte fått lega på en hel livstid, för ett leende finns verkligen inte.
Jag lämnade butiken, för ovanstående punkter och för att jag inte hittade något vegetariskt!? Det jag hittade låg huller om buller med köttet .. Heja Netto!  Jag gick till mitt fantastiska Malmborgs där jag fick allt jag behövde .. och bananer. Man kan inte äta tacos utan banan!

Efter inhandlingen blev det en promenad bort på apoteket för att hämta ut medicin till Prada. Det sket sig duktigt då de inte fanns något recept !? Men ryck mig i rövskägget och gå hem och kamma dig var det som kom ur mig , expediten gapskrattade och jag sa .. Jahopp, jag får väl ringa veterinären och be dom skicka in. Tur var så hittade jag några tabletter till i en nästan tom burk, så förhoppningsvis kan jag hämta ut nya tabletter till fröken i morgon eftermiddag!

Nu hoppa i mjukisbyxorna och ta med mig kamphundarna och min påse chilinötter, lägga oss i sängen och kolla på dumburken. Jag är extremt trött även i dag , det här med fullproppade dagar är lite ovant då jag jobbar natt, men det är väl kanske bara att vänja sig vid trevligheterna? 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.