Ett hälsosammare jag

Söndag, 6::e arbetsdagen och grym träningsvecka

image

Söndag och vi vaknar upp till regn. Jahopp, sjömannen suckade och lät konstigt över att han ville promenera och jag lyckades lura med honom till gymmet. Jag tycker det är riktigt kul att han med har kommit i gång med träningen och att vi kan pusha varandra till att träna.  Det blev 5 km promenad på löpbandet och när sjömannen hoppade på cykeln så gick jag och körde lite övningar för bröst och avslutade med ett par magövningar. Denna veckan har det blivit promenad varje dag, 3 dagars intervall i pildammarna i samband med promenad och avslutar denna veckan med ett gympass – Nu går vi in på 5:e veckan med träning! Heja oss!

Hem och byta skor för att promenera bort och köpa sallad till syrran och hälsa på henne på sjukhuset. Promenad hem och ställa mig och laga mat till mig och sjömannen då jag ska iväg och jobba och han ska ha lite att äta även han. Medan jag kockade i bara boxershorts tog han ut kamphundarna.

Nu har jag duschat och fått på mig lite anständiga kläder och ska ladda upp för veckans sista och 6:e arbetspass 15-23.30. Ni anar inte hur trött jag är i kroppen och skulle behöva ett halvårs semester. Jag jobbar konstant känns det som och de få lediga dagarna man har springer ju bara iväg.  Men jag ser fram emot en ledig dag i morgon och hoppas på att kvällen på jobb går bra – jag ser det dock positivt man fick lite extra betalt denna helgen.

Nu googla lite BCAA pulver. Mitt börjar ta slut så jag börja se mig om efter nytt och inhandla det snarast.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marie 15 maj, 2016 at 20:49

    Skönt att träna =D

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.