Ett hälsosammare jag

The fitness box

DSC_7086

I går fick jag äntligen hem min vinst. Jag var med och tävlade på instagram om en box från The fitness box. Trodde aldrig jag skulle vinna, but i did. Så i går fick jag hem den och jag kände mig lite som ett barn på julafton och lite ny energi och en längtan att testa produkterna och faktiskt ta mig till gymmet väcktes.

Boxen innehöll dessa produkter:

 • Self omninutrition- Red energy.
 • Smartshaker-
 • Proteinlabbet – Protein smoothie / pudding
 • Maxim energy-bar+ rabatt check.
 • Gainomax – Low-carb bar
 • NIJE Aloe Vera – BCAA dryck
 • Nordic wellnes – gratis vecka

Jag hade med mig BCAA drycken till jobbet i natt och Maxim energy bar för att stilla suget. BCAA´n var riktigt god och energy bar från Maxim smakade ruskigt gott. Det ska bli riktigt kul att testa övriga produkter i samband med träning. Lite extra nyfiken är jag på proteinet för smoothie och pudding. Jag måste fasiken testa göra en proteinpudding.

Dessutom kan jag tipsa er om att the fitness box har en grym tävling inför julen. Dom tävlar på sin thefitnessbox – facebooksida ut 5 stycken boxar med extra innehåll nu för december och julen. In och tävla!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Andreas 18 november, 2015 at 20:50

  Oh…spännande paket.
  Hur smakade NIJE Aloe Veran?

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.