Livsstil

Tussar av hundhår, fredag och vilka ilandsproblem

Fredag och 3 dagars ledighet.

Det är fredag och denna ljuvliga morgon började jag med att ta en quickstep med dammsugaren. Jag får spel, på riktigt. Jag blir tokig av alla tussar av hundhår och man märker verkligen skillnaden nu när vi har Molly som har långt hår. Det är fan hår överallt och jag blir på riktigt tokig, jag har bestämt mig, jag skiter i vad andra tycker men denna hunden ska innan sommaren lämnas in för trimning av pälsen, hela hon. Både för att minska på att vi ska slippa ha tussar överallt men oxå för att vi ser att hon tycker det är varmt nu när det blir varmare ute och självklart ligger hon oxå i solen och steker!

Jag stämplade i går kväll kl 21 ut för tre dagars ledighet och jag har beslutsångest om vi ska dra till stugan i helgen eller om vi ska vara hemma i lägenheten. Jag vill båda delarna men samtidigt är det lite enklare här hemma i lägenheten för här har vi ju vatten som man slipper tänka på hur mycket man använder, men i stugan ska det tänkas på hur mycket vatten som används vid diskning och sånt där och egentligen är det ju inget problem men det är lite enklare att hämta vatten när man är 2 , för det är ju ungefär 80 liter vatten vi hämtar åt gången. Så vi får helt enkelt se, hade ju varit skönt att bara ha en helg hemma i lägenheten med men samtidigt så mycket skönare och enklare i stugan för hundarna som kan springa fritt på tomten.

Ja vi får helt enkelt se hur helgen blir. Kanske åker vi till stugan i dag eller kanske i morgon.  Jag tar det helt enkelt som det kommer 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.