Livsstil

Skäll, sjukskriven och kvällspromenad

Samtalet jag hade med läkaren i dag gick ju som det gick. Det var länge sen jag fick så mycket skäll av en läkare och hon var inte försiktig med orden, höjning av mina värktabletter och en sjukskrivning. Mest skäll fick jag för att jag varit så passiv som jag varit sedan i onsdags, jag vet att jag måste försöka röra på mig så länge jag inte påfrestar kroppen extremt mycket och jag vet att det blir värre av att vara liggandes i sängen, men det har verkligen varit outhärdligt med värken .. Så nu är jag sjukskriven en vecka och fick order om att jag ska ut och ta lugna promenader och ta högre styrka på tabletterna och och febern fortsätter att komma och gå så är jag tvungen att söka upp läkaren för en undersökning, för hon blev lite orolig över att jag har sån värk p.g.a feber och det är tydligen inte bra .. Vi får helt enkelt se!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag smsade med syrran och hon och Mattias skulle ut på en lugn promenad så jag hängde med och tog kameran med mig. Det blev en lugn promenad i slottsparken med enormt mycket skratt. Mattias är fan inte klok någonstans och tårarena sprutade på oss. .. Detta behövdes verkligen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Påväg hem så gick jag inom direkten och hämtade ut ett paket från gymgrossisten. I fredags beställde jag ett baspaket som var på erbjudande med vassle protein, casein att ta på kvällen innan jag går och lägger mig och så bcaa. Denna smarta människan tänkte inte på att kolla vad jag lagt i kundkorgen tidigare, utan klickade vidare .. Gah där låg 2 stora flaskor vatten och 2 bcaa ! Jaja, nu har jag och sjömannen bcaa så det räcker ett par månader haha!

Nu ska jag ut med kamphundarna, ta mig en dusch och sen lägga mig och försöka sova. Jag är rätt slut i kroppen och i morgon ska jag hämta sjukintyget, lämna det på jobbet på eftermiddagen och se om jag kan få tag i en sjukgymnast och höra mig för lite angående övningar och träning för min stackars kropp och leder.

Och så vill jag välkomna alla nya in här. Herregud vad roligt att så många har hittat hit den senaste tiden, helt galten men ni alla är stjärtligt välkomna. Glömt inte bort att följa bloggen, Tommytott på Facebook och instagram.. Då blir jag lite extra glad!

Kärlek till er alla och glöm inte bort att du är  fantastiska precis som du är!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sandora 23 maj, 2016 at 20:29

  Men… en läkare som skäller? Ska det vara så?

  • Reply tommytott 23 maj, 2016 at 20:34

   Japp , min läkare är så jävla bra ! Hon vet exakt vad hon ska säga för att jag ska inse att jag bör ta kroppens signaler på allvar , jag har inte riktigt velat lyssna på kroppen utan kört på i 200 i stället … Det slutade med sjukskrivning !

   Så hon skällde inte för att vara elak utanför att vi pratat om detta så många gånger och att jag borde ha ringt tidigare för att få ökad styrka på tabletterna !

 • Reply Margareta 23 maj, 2016 at 20:47

  Bäst att lyda doktorn – vila och ta promenader med kameran o dina huliganer! Man ska vara rädd om sig, det kommer bättre o mer aktiva tider så småningom igen!

 • Reply Louise 23 maj, 2016 at 20:59

  Du får ta hand om dig så du inte blir allvarligt sjuk. Skönt med en läkare som är rakt på sak och inte daltar.
  Krya på dig.

  • Reply tommytott 25 maj, 2016 at 21:11

   Tack, jag försöker … och därav vilan och få känna vad kroppen behöver!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.