Livsstil

Skärpning, skada på hornhinnan och en käftsmäll

imageBCAA och Energy bar  – Nytt för mig som fanns med i the fitness box

14 dagar av dålig kost, jag har verkligen inte alls sköt min kost som jag bör och det har väl varit en och annan anledning till det. Det har varit lite mycket och så har jag haft en enorm saknad efter sjömannen och alldeles för mycket jobb, så jag har faktiskt inte alls prioriterat kosten. Det blivit alldeles för mycket gluten och laktos, så ni kan ju bara tänka er hur min mage och kropp mår. Den mår verkligen skit så, i dag när jag fick hem vinsten från the fitness box så kände jag en enorm glädje när jag öppnade den. ( Innehållet i boxen får ni läsa om i annat inlägg ).

Det får bli en rejäl ändring nu. Jag måste och då menar jag verkligen måste skärpa till mig, och det är inte för att försöka leka duktig, utan för att jag har svart på vitt att när jag sköter kosten och faktiskt tar mig iväg till gymmet så mår jag så mycket bättre i min värk. Jag märker stor skillnad på hur kraftig värken varit efter dessa 14 dagarna med missköt kost, överkonsumerande av laktos och gluten. Dessutom toabesöken har ju blivit .. ett par hundra mer haha. Varje kväll sjömannen ringt på skype så har jag suttit på dass .. skitsnacket togs till nya höjder 😉

Sambon har missuppfattat detta lite med vart man ska ha glasögonen. Dom ska man ha på näsan , för bättre syn och inte i ögat. Han berättade i går att han lyckats få ena bågen i ögat och i dag när han ringde berättade han att han fått uppsöka läkare i Strömstad. En skada på hornhinnan, en salva som ska användas var 3:e timma och blir det inte bättre inom 5-10 dagar måste han uppsöka en ögonspecialist här i Malmö .. Heja sjömannen!

Och förutom att världen är duktigt uppochner, att gumpen svider p.g.a dålig kost och att det är drygt 12 timmar kvar tills sjömannen kommer hem så känner jag mig extremt .. glad. Det är mycket som händer och uppskattningen jag får för min blogg på olika sett gör att jag går med ett leende på läpparna och det planeras för fullt. Att komma på sig själv att bara gå och le är en fantastisk känsla.

Dessutom det här med att världen är duktigt upp och ner. Det har verkligen varit extrem kaos i Malmö med flyktingströmmen som kom. Efter det i paris och fler flyttningar slog rädslan till, att stänga gränserna är ett alternativ. Jag har följt flyktingdebatterna frekvent, allt om paris och oron och rädslan är ett faktum.
Tänk om det kommer hit? Det kan teoretiskt sett komma hit, det är där mitt fokus och tankar har legat.
I dag gör min älskade vän Meekatt det igen, det är i debatterna Meekatt glänser och ikväll fick jag mig  .. en rejäl käftsmäll. Inlägget gick rakt in i hjärtat och jag kände bara, hur fan tänkte jag där ? Att stänga gränserna? Det är ju förfan ISIS alla flyr i från. Jag skämdes något otroligt och erkänner det.

Har du inte läst Meekatt´s inlägg så tycker jag du ska göra det.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Meekatt 18 november, 2015 at 00:27

  Kärlek! Snart har du din egen “sex on legs” hemma! Håll ut! ♡

  • Reply tommytott 18 november, 2015 at 01:04

   Kärlek! Jaaaa.. snart är han hemma! <3

 • Reply Margareta Gabrielsson 18 november, 2015 at 09:48

  Ja det händer mycket och det kommer säkert att hända både det ena och det andra i Sverige också. Men samtidigt måste vi fortsätta ha barmhärtighet för dem som kommer hit och göra allt vi kan för att hjälpa dem som flyr. Vi har det så bra i vårt land, och även om vår standard skulle sjunka en hel del kommer vi fortfarande att ha det fruktansvärt bra! Det viktigaste i den här situationen är att man inte låter rädslan ta överhanden, för den förlamar och begränsar. Vi ska leva fullödiga liv både för vår egen skull, för dem vi har omkring oss och dem som flyr hit! Ha en fin dag!

  • Reply tommytott 18 november, 2015 at 15:15

   Kloka ord! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.